KASA

KASA

KASA Cashier   Ubrzajte rad osoblja radom na touch-screen monitoru na kome su...

MENADŽER

MENADŽER

MENADŽER Manager   Program Menadžer se bavi kontrolom, statistikama i...

MAGACIN

MAGACIN

MAGACIN Store House   Potpuna automatizacija robno materijalnog poslovanja,...

ELEKTRONSKI MENI

ELEKTRONSKI MENI

ELEKTRONSKI MENI  Rk-Order   iPad kao elektronski meni pored informacija...

MOBILNI KONOBAR

MOBILNI KONOBAR

MOBILNI KONOBAR Mobile Waiter    iPod ili drugi džepni računar ubrzava...

DOSTAVA

DOSTAVA

DOSTAVA Delivery    Kompletno rešenje za automatizaciju poslovanja...

VIDEO NADZOR

VIDEO NADZOR

VIDEO NADZOR Video Control   Uvid u realnom vremenu ili odloženi pregled...

KDS

KDS

KDS Kitchen Display System   Automatsko dostavljanje poruka iz sale u kuhinju...

HOTEL

HOTEL

HOTEL Shelter   Sveobuhvatna i potpuna automatizacija rada ugostiteljskih...

 • KASA

  KASA

 • MENADŽER

  MENADŽER

 • MAGACIN

  MAGACIN

 • ELEKTRONSKI MENI

  ELEKTRONSKI MENI

 • MOBILNI KONOBAR

  MOBILNI KONOBAR

 • DOSTAVA

  DOSTAVA

 • VIDEO NADZOR

  VIDEO NADZOR

 • KDS

  KDS

 • HOTEL

  HOTEL

 

ELEKTRONSKI MENI
Rk-Order
 
     Danas je RKEEPER-UCS Kompanija spremna da ugostiteljima ponudi potpuno novu tehnologiju prijema porudžbina. Sada se na tržištu mogu naći takvi uređaji koji mogu postati dobra zamena ’’papirnom’’ meniju. Tablet računari, čiji je najsvetliji predstavnik iPad razvijen od Apple Inc., postali su takav izum. Njegova veličina i dizajn su idealna osnova za stvaranje elektronskog menija i sistema sastavljanja porudžbina. RKEEPER-UCS Kompanija je ovome poklonila pažnju, i spremna je da ponudi novu tehnologiju na bazi R-Keeper V6 ili R-Keeper V7 programa koja je nazvana Rk-Order. Sada gost restorana može sačiniti porudžbinu uz pomoć tableta, podržanog Rk-Order aplikacijom. Dizajnirana lakoća pregleda menija i poručivanja ne predstavljaju za goste nikakav problem. Pregledanjem menija, gost može u visokoj rezoluciji sa mogućnošću uvećanja videti fotografije već pripremljenih jela što mu omogućava da jasno sagleda izgled željenog jela, a za restoran je veoma važno da ga gost napusti zadovoljan. Treba naglasiti da je elektronska navigacija po meniju mnogo udobnija, nego okretanje listova hartije. Pri tome gost dobija dodatne informacije o jelu, sa kratkim (ili kompletnim) opisom, i sa preporučenim kombinacijama sa drugim jelima, pićima ili začinima. Prilikom naručivanja moguće je odrediti redosled serviranja porudžbina sa uputstvom o vremenskim razmacima između jela. Kako gost sada kontroliše narudžbine, proces naručivanja trenutno ulazi u sistem; vreme prijave porudžbine se skraćuje.
RK-ORDER Interaktivni meni na tabletu

      Korišćenjem Rk-Order, veoma lako se prave izmene u meniju. Nema potrebe više nikada ponovo štampati cela nova izdanja menija. Gost može odmah videti važeće izmene. U svakom trenutku (periodi popusta, poslovni ručak itd.) gost vidi važeće cene jela.

      Korišćenjem Rk-Order tehnologije ugostitelj dobija povratnu informaciju od gostiju restorana. Sada gost može u on-line modu ocenjivati kvalitet usluge, podeliti sa drugima svoje mišljenje o restoranu i ocenjivati poručena jela. Analiza ocena i komentara gostiju može pomoći poboljšanju kvaliteta usluge. Ranije, u cilju dobijanja takvih informacija, morali ste da ponudite formulare za popunjavanje, što gosti baš i nisu želeli da rade, ali sada postaje vrlo lako oceniti jelo ili dati komentar o usluzi, i što je još važnije, ovaj zadatak gostima postaje fascinirajuća slagalica za rešavanje. Važno je i što svi komentari i ocene trenutno ulaze u sistem pa je njihova pouzdanost garantovana.

      Uređaj ima all-in-one interfejs za prenos podataka putem Wi-Fi pristupa Internetu, tako da je moguće dozvoliti naplativ ili besplatan pristup raznim Internet aplikacijama, društvenim mrežama, igricama. Korišćenjem Rk-Oder, ugostitelj ima jedinstvenu priliku da ponudi gostu multi jezički meni. Dobijajući takav meni, gost će sigurno ceniti vašu pažljivost; na kraju, za svakoga je prijatno da vidi meni na svom maternjem jeziku.

     Na osnovu ponuđenog sistema, veoma je lako uvesti sistem poziva konobara, slično pejdžing sistemu.
Moguće je korišćenje RK-Order, kao efikasnog sredstva u marketinškoj politici restorana. Pomoću bookmarkera ‘’Afisha’’ gost može saznati detaljni raspored programa, planiranih za naredni period u restoranu i rezervisati prikladan sto na mapi sale za izabrani događaj. Izbor Apple tablet računara od strane RKEEPER-UCS Kompanije, kao osnovnog uređaja za Rk-Order pokazalo se kao ispravno. Iako je prošao znatan period vremena od kada se iPad pojavio, ni jedan od konkurentskih uređaja se ne bi mogao uporediti sa njegovom moćnom efikasnošću. Punjenje iPad baterije traje samo 30-40 minuta, pri čemu radni režim traje približno 10 sati.


Bookmark and Share
Vrh strane